Considerații privind practica judiciară în legătură cu procedura prealabilă prevăzută de Legea nr. 554/2004 a contenciosului administrativ

9 iul. 2015
Articol UJ Premium
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2338

Despre

  • Sancţiunea nerespectării dispoziţiilor art. 7 alin. (1) din Legea nr. 554/2004
  • Situaţiile de coparticipare procesuală şi intervenţie în proces
  • Procedura prealabilă în cazul terţului vătămat
  • Procedura prealabilă în cazul actelor administrative irevocabile, altele decât cele jurisdicţionale

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Considerații privind practica judiciară în legătură cu procedura prealabilă prevăzută de Legea nr. 554/2004 a contenciosului administrativ was last modified: iulie 8th, 2015 by Elena Mihaela Fodor

Recomandări

Despre autor:

Elena Mihaela Fodor

Elena Mihaela Fodor

Este doctor în drept cu distincția „cum laude”, conf. univ., șef al catedrei de drept și decan al Facultății de Drept din cadrul Univresității „Dimitrie Cantemir” din Cluj-Napoca și avocat în Baroul Cluj.

Abonează-te la newsletter