Considerații privitoare la modificarea art. 305 din Codul de procedură penală

20 iun. 2016
Articol UJ Premium
6 voturi, medie: 4,50 din 56 voturi, medie: 4,50 din 56 voturi, medie: 4,50 din 56 voturi, medie: 4,50 din 56 voturi, medie: 4,50 din 5 (6 votes, average: 4,50 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1615

Despre

  • Prolegomene
  • Probleme generate de interpretarea și aplicarea noii forme a alin. (1) al art. 305 C. pr. pen
  • Concluzii

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Considerații privitoare la modificarea art. 305 din Codul de procedură penală was last modified: iunie 17th, 2016 by Virgil-Bogdan Boglea

Recomandări

Despre autor:

Virgil-Bogdan Boglea

Virgil-Bogdan Boglea

Este avocat stagiar în cadrul Baroului București, colaborator la Societatea Civilă Profesională „Mihai Mustăciosu” - Societate de Avocați, avocat stagiar al Intact Media Group - Antena TV Group și membru al Asociației Române de Științe Penale.

Abonează-te la newsletter