Considerente de ordin teoretic privind recunoaşterea răspunderii civile pentru malpraxisul profesional ca ipoteză specială a răspunderii civile

18 nov. 2016
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1265

Despre

  • Particularităţi privind raportul juridic dintre profesionist şi beneficiarul prestaţiei
  • Subiectele raportului juridic
  • Natura juridică
  • Mecanismul de formare al raportului juridic
  • Conţinutul raportului juridic profesional
  • Fundamentul răspunderii profesionale

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Considerente de ordin teoretic privind recunoașterea răspunderii civile pentru malpraxisul profesional ca ipoteză specială a răspunderii civile was last modified: noiembrie 17th, 2016 by Lacrima Bianca Luntraru

Recomandări

Despre autor:

Lacrima Bianca Luntraru

Lacrima Bianca Luntraru

Este avocat în cadrul Baroului Mureş, doctorand al Facultăţii de Drept, Universitatea Babeş – Bolyai, Cluj – Napoca, sub îndrumarea dlui.prof. Liviu Pop, cu teza „Răspunderea civilă pentru malpraxilul profesional”.

Abonează-te la newsletter