Consiliul comun al Facultății de Drept a Universității din București și al Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova

30 nov. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 259

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

La data de 24 noiembrie 2017, Facultatea de Drept a Universității din București a primit vizita delegației Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova, conduse de domnul profesor Sergiu Băieșu, decanul facultății. Cu această ocazie, a avut loc cea de-a patra ședința comună a Consiliilor celor două facultăți.

Principalul punct de discuție a constat în colaborarea dintre Facultatea de Drept a Universității din București și Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova.

În acest context, a fost subliniat, în primul rând, că la data de 23 noiembrie 2017, Consiliul Facultății de Drept al Universității din București a votat în unanimitate în favoarea continuării participării Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova la Hexagonul Facultăților de Drept, cu drepturi depline.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Vezi și Hexagonul Facultăților de Drept 2018 va avea loc la Facultatea de Drept „Simion Bărnuțiu” din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu

De asemenea, au fost purtate discuții despre mobilitățile cadrelor didactice începute între cele două Facultăți, mobilitățile studențești, schimburile de cărți, conferințele științifice comune și colaborarea în cadrul revistelor de specialitate

Reprezentanții Consiliului au formulat propuneri despre începerea unei colaborări în domeniul doctoratelor, subliniind posibilitatea redactării tezelor în cotutelă.

Ulterior ședinței comune, membrii Consiliului Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova au luat parte la evenimentul aniversar dedicat domnului profesor Volonciu, oferindu-i acestuia o diplomă de excelență și subliniind contribuția importantă pe care domnia sa a avut-o și cu privire la formarea juriștilor din Republica Moldova.

Vezi și [Cum a fost] Eveniment aniversar – Prof. univ. dr. Nicolae Volonciu – 90 de ani

Totodată, conducerea Facultății de Drept a Universității din București adresează mulțumiri reprezentanților Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova care au participat la activitățile din 24 noiembrie 2017 și își exprimă încrederea în continuarea frumoasei colaborări dintre cele două facultăți, ale cărei rezultate concrete au fost subliniate în cadrul reuniunii.

Sursa informației

Consiliul comun al Facultății de Drept a Universității din București și al Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova was last modified: noiembrie 29th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter