Consiliul Concurenței și DNA au semnat un protocol de colaborare

7 oct. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 570

Despre

  • Sprijin reciproc
  • Schimbul de informații necesare în derularea investigațiilor sau acțiunilor desfășurate de cele doua instituții

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Consiliul Concurenței și DNA au semnat un protocol de colaborare, cu scopul de a crea un cadru de cooperare care să asigure sprijinul reciproc și schimbul de informații necesare în derularea investigațiilor sau acțiunilor desfășurate de cele doua instituții.

Acordul a fost semnat de Laura Codruța Kovesi, procuror-șef al DNA și de Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței.

Practic, în baza acestui protocol, Consiliul Concurenței va fi informat cu privire la rezultatele monitorizării comportamentului companiilor pentru depistarea practicilor anticoncurențiale, în vederea protejării pieței și a intereselor cetățenilor. În același timp, la rândul nostru, vom sesiza DNA atunci când există suspiciuni de fapte de corupție în cazurile pe care le instrumentăm” a declarat Bogdan Chirițoiu, Președintele Consiliului Concurenței.

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc


Bogdan Chirțoiu | sursa: Consiliul Concurenței

Documentul stabilește direcțiile principale și obiectivele colaborării dintre autoritatea de concurență și DNA, instrumentele utilizate precum și metodologia de cooperare. Totodată, acordul prevede și regulile de păstrare a confidențialității informațiilor schimbate de către cele două părți.

Sursa informației este comunicatul de presă publicat de Consiliul Concurenței (www.consiliulconcurentei.ro).

Consiliul Concurenței și DNA au semnat un protocol de colaborare was last modified: octombrie 7th, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter