Consiliul de Mediere referitor la rolul de autoritate complementară în domeniul protecției consumatorului

31 aug. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 620

Despre

  • Consiliul de Mediere
  • Rolul de autoritate complementară
  • Legea nr. 192/2006

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Consiliul de Mediere a luat act de emiterea Ordonanței de Guvern emisă în 26 iulie 2015 prin care România încearcă să se alinieze Directivei 2013/11/UE în domeniul SAL și Regulamentului (UE) NR. 524/2013 privind SOL.

Ca urmare a înființării structurii responsabile cu derularea procedurilor SAL în subordinea înaltului funcționar public, Consiliul de Mediere arată că, prin profesioniștii care formează Corpul Profesional al Mediatorilor din România, este în măsură să preia rolul de autoritate complementară, așa cum este reglementată prin Directiva SAL având în vedere competențele în domeniul protecției consumatorului statuate prin Legea nr. 192/2006.

Consultați sursa informației, comunicatul de presă publicat de Consiliul de Mediere (www.cmediere.ro).

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
Consiliul de Mediere referitor la rolul de autoritate complementară în domeniul protecției consumatorului was last modified: septembrie 1st, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter