Consiliul de Mediere organizează campania umanitară „Dăruind vei dobândi”

18 ian. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 635

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Deși luna cadourilor a trecut, acum, în plin anotimp înfrigurat, când orice gest de ajutorare a semenilor aflați în nevoi înseamnă o rază de bucurie și speranță, Consiliul de Mediere invită toți mediatorii și oamenii de bine să se alăture campaniei umanitare inițiată de aceasta, denumită „Dăruind vei dobândi”.

În cadrul acestei campanii, sunt invitate toate acele persoane cărora le prisosesc diferite articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, produse de igienă corporală, rechizite școlare, alimente neperisabile (destinate tuturor categoriilor de vârstă – cu precădere pentru categoria 0-18 ani) să le ofere copiilor din centrele de plasament și persoanelor din centrele de adăpost.

Depozitarea acestora, până la data distribuirii către beneficiari, se va realiza la sediul Consiliului de Mediere, în Municipiul București, Sectorul 1, Șoseaua Nicolae Titulescu nr. 88B, unde pot fi aduse până la finele lunii în curs.

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Amintim că, această instituție nu se află la prima acțiune de acest gen, în decursul anilor precedenți, cu ajutorul oamenilor cu suflet mare s-a reușit organizarea mai multor campanii de ajutorare a copiilor aflați în nevoi.

Mugur Bogdan Mitroi, Președintele Consiliul de Mediere mulțumește tuturor participanților.

Sursa informației 

Consiliul de Mediere organizează campania umanitară „Dăruind vei dobândi” was last modified: ianuarie 18th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter