[UPDATE: Reluarea cursurilor destinate perfecționării mediatorilor] Consiliul de Mediere. Primul curs de perfecționare a mediatorilor în domeniul asigurărilor

17 ian. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 437

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 17 ianuarie 2018: Perioada de înscriere pentru cursurile de perfecționare a mediatorilor ce doresc să medieze conflictele din domeniul asigurărilor continuă și în anul 2018

Potrivit unui comunicat din data de 17 ianuarie 2018, Consiliul de Mediere anunță faptul că, începând cu finele lunii ianuarie a.c., vor fi reluate seminariile destinate perfecționării mediatorilor care doresc să medieze conflictele din domeniul asigurărilor.

Astfel, pentru participarea la acest seminar, este necesară transmiterea unei copii a buletinului /CI și a CIF-ului (în situația în care se solicită emiterea facturii pe datele unei entități juridice) la adresa de e-mail: [email protected]. Investiția necesară pentru participarea la acest seminar este de 100 lei (TVA inclus), sumă ce va fi achitată în contul ISF nr. RO74BRDE445SV40806574450, deschis la banca BRD, după emiterea facturii aferente.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

La momentul actual sunt înscriși 50 de colegi, o grupă fiind constituită deja, astfel că noii doritori vor urma să ia parte la cel de-al doilea seminar pe anul acesta și/sau la cele care vor urma.

Cursurile destinate perfecționării mediatorilor care doresc să medieze conflictele din domeniul asigurărilor sunt organizate în parteneriat cu Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), prin intermediul Institutului de Studii Financiare (ISF), acestea urmând a se desfășura până la epuizarea solicitărilor venite din partea celor interesați (până în prezent, au fost organizate două seminarii, la acestea luând parte un număr de aproximativ 80 de mediatori).

În continuare, listele pentru înscrierea la seminariile de perfecționare sunt deschise, detaliile privitoare la calendarul viitoarelor cursuri urmând a fi comunicat ulterior.

De asemenea, Consiliul de Mediere dorește să reamintească și faptul că mediatorii interesați au și posibilitatea de a se înscrie pe listele seminariilor destinate perfecționării în a media conflictele de malpraxis medical, în baza proiectului demarat de Consiliul de Mediere cu Colegiul Pacienților din România.

Vezi și Consiliul de Mediere. Mediatorii vor ajuta la soluționarea amiabilă a cazurilor de malpraxis medical

Sursa informației


Update 7 noiembrie 2017: Cel de-al doilea curs de perfecționare a mediatorilor ce vor dori să medieze conflictele din domeniul asigurărilor

Potrivit unui comunicat din data de 7 noiembrie 2017, Consiliul de Mediere anunță data celui de-al doilea seminar de perfecționare destinat mediatorilor ce doresc să medieze conflicte din domeniul asigurărilor.

Astfel, în parteneriat cu Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) și prin intermediul Institutului de Studii Financiare (ISF), în data de 21 noiembrie 2017, începând cu ora 10.00, la sediul Uzinexport Business Center din București, B-dul Iancu de Hunedoara nr.8, va avea loc cel de-al doilea curs de perfecționare a mediatorilor ce vor dori să medieze conflictele din domeniul asigurărilor.

Pentru participarea la acest seminar este necesară transmiterea unei copii a buletinului /CI și a CIF-ului (în situația în care se solicită emiterea facturii pe datele unei entități juridice) la adresa de email: [email protected]

Taxa de participare aferentă cursurilor este de 100 LEI (TVA inclus), sumă ce va fi achitată în contul ISF nr. RO74BRDE445SV40806574450, deschis la banca BRD, după emiterea facturii aferente.

De asemenea, Consiliul de Mediere dorește să reamintească faptul că aceste cursuri se vor desfășura periodic, până la epuizarea solicitărilor venite din partea mediatorilor interesați.

Sursa informației


Update 12 octombrie 2017: Detalii organizatorice referitoare la cursurile de perfecționare a mediatorilor ce vor dori să medieze conflictele din domeniul asigurărilor

Consiliul de Mediere a dat publicității detaliile organizatorice referitoare la cursurile de perfecționare a mediatorilor ce vor dori să medieze conflictele din domeniul asigurărilor.

Astfel, toți cei care doresc să se înscrie la cursurile de perfecționare organizate în colaborare cu Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), prin intermediul Institutului de Studii Financiare (ISF), trebuie să trimită la adresa de e-mail [email protected]o copie după buletin / CI și după CIF, iar plata se va putea efectua în contul ISF nr. RO74 BRDE 445S V408 0657 4450deschis la banca BRD, după emiterea facturii.

Taxa de participare aferentă cursurilor este de 100 LEI (TVA inclus), acestea urmând a se desfășura periodic, până la momentul epuizării solicitărilor venite din partea mediatorilor interesați.

Sursa informației

 


Consiliul de Mediere. Primul curs de perfecționare a mediatorilor în domeniul asigurărilor

Potrivit unui comunicat din data de 10 octombrie 2017, Consiliul de Mediere a anunțat primul curs de perfecționare a mediatorilor ce vor dori să medieze conflictele din domeniul asigurărilor.

Redăm, mai jos, conținutul integral al anunțului, făcut de către președintele Consiliului de Mediere, Mugur Bogdan Mitroi:

„Stimați mediatori,

În parteneriat cu Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), prin intermediul Institutului de Studii Financiare (ISF), în data de 26 octombrie 2017, începând cu ora 10:00, la sediul Uzinexport Business Center din București, B-dul Iancu de Hunedoara nr.8, va avea loc primul curs de perfecționare a mediatorilor ce vor dori să medieze conflictele din domeniul asigurărilor. Detaliile referitoare la tematica evenimentului și lista lectorilor vor fi publicate ulterior.

Costul cursului este de 100 LEI (TVA inclus), tarif ce se va achita la momentul intrării la curs.

Prima grupă de cursanți fiind deja constituită (35 persoane), iar a doua fiind în curs de constituire, vă înștiințăm asupra faptului că aceste cursuri se vor desfășura periodic, până la epuizarea solicitărilor venite din partea dumneavoastră.

Cu bine,

Mugur Bogdan MITROI

Președinte Consiliul de Mediere

Sursa informației

[UPDATE: Reluarea cursurilor destinate perfecționării mediatorilor] Consiliul de Mediere. Primul curs de perfecționare a mediatorilor în domeniul asigurărilor was last modified: ianuarie 17th, 2018 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter