Consiliul de Mediere. Operaționalizarea Oficiului de Mediere și Arbitraj în cadrul Direcției de Dialog Social

30 ian. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 230

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat din data de 30 ianuarie 2018, având în vedere faptul că, pe agenda de lucru a Guvernului României se află proiectul de Hotărâre privind operaționalizarea Oficiului de Mediere și Arbitraj în cadrul Direcției de Dialog Social, Consiliul de Mediere dorește să anunțe faptul că pregătirea mediatorilor în acest context urmează să demareze la o dată ulterioară promulgării actului normativ sus-menționat.

Totodată, Consiliul de Mediere a primit programa privind perfecționarea mediatorilor autorizați în vederea certificării acestora pe problematica specifică conflictelor colective de muncă și va reveni în timp util cu detalii referitoare la organizarea cursurilor de perfecționare profesională.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare programa privind perfecționarea mediatorilor autorizați în vederea certificării acestora pe problematica specifică conflictelor colective de muncă, astfel cum a fost publicată pe site-ul oficial:

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației

Consiliul de Mediere. Operaționalizarea Oficiului de Mediere și Arbitraj în cadrul Direcției de Dialog Social was last modified: ianuarie 30th, 2018 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter