Consiliul de Mediere organizează întâlnirea de lucru pe tema: Medierea – instrument modern de lucru al magistratului

19 sept. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 241

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

„Consiliul de Mediere invită Uniunea Națională a Judecătorilor din România la o întâlnire de lucru pe tema: medierea – instrument modern de lucru al magistratului.

La inițiativa domnului Ion Dedu, Membru în Comisia Permanentă a Consiliului de Mediere și coordonatorul Comisiei privind relația cu sistemul judiciar, în data de 14 septembrie a.c., Consiliul de Mediere a înaintat o invitație Uniunii Naționale a Judecătorilor din România(U.N.J.R.), în atenția doamnei președinte judecător Dana Gîrbovan, prin care și-a manifestat dorința de a realiza o întâlnire de lucru între cele două entități având scopul de a fi discutate principiile care stau la baza funcționării medierii – ca instrument modern de lucru al magistraților”.

Sursa informației

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
Consiliul de Mediere organizează întâlnirea de lucru pe tema: Medierea – instrument modern de lucru al magistratului was last modified: septembrie 19th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter