Consiliul de Mediere participă în mod proactiv la implementarea proiectului privind educația juridică în școli

13 dec. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 249

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat din data de 12 decembrie 2017, Ministerul Justiției a primit Declarația de aderare a Consiliului de Mediere la Protocolul privind educația juridică în școli.

Vezi și Ministerul Justiției: Protocol pentru educația juridică în școli

Astfel, pentru a fi stabilit cadrul de colaborare și realizare a activităților Protocolului, Comitetul de Monitorizare alcătuit din reprezentanți ai Ministerului Justiției, Ministerului Educației Naționale, Ministerului Public, Consiliului Superior al Magistraturii și Înaltei Curți de Casație și Justiție a adresat Consiliului de Mediere o invitație de a participa la întrevederea stabilită în data de 19 decembrie a.c., la sediul Ministerului Justiției.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Vezi și UNEJ a aderat la Protocolul de colaborare privind educația juridică în școli

La această întrevedere, Consiliul de Mediere va fi reprezentat de domnul Ion Dedu – Membru în Comisia Permanentă a Consiliului de Mediere, domnia sa urmând a prezenta viziunea și propunerile instituției mediatorilor.

Sursa informației

Consiliul de Mediere participă în mod proactiv la implementarea proiectului privind educația juridică în școli was last modified: decembrie 13th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter