Consiliul de Mediere a primit vizita a 10 procurori europeni

12 mai 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 295

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În data de 10 mai 2017 Consiliul de Mediere a fost gazda unui număr de 10 procurori din diferite țări europene, eveniment ce s-a cristalizat într-un veritabil schimb de experiență și de informații.

Discuțiile s-au dovedit a fi benefice, atât reprezentanții Consiliului de Mediere, cât și magistrații europeni expunând situația la zi a medierii din țările de reședință, problemele întâlnite în practică, schimbările care trebuie avute în vedere, precum și punctele forte ale instituției medierii.

Cei prezenți au reiterat necesitatea ca statele europene să găsească resursele necesare pentru a perfecționa cadrul legislativ în domeniul medierii și și-au arătat încrederea în dezvoltarea profesiei de mediator la nivel european.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Din partea Consiliului de Mediere au fost prezenți: Mugur Bogdan Mitroi – Președintele și Ion Dedu – Membru CdM.

Sursa informației

Consiliul de Mediere a primit vizita a 10 procurori europeni was last modified: mai 12th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter