Consiliul de Mediere a primit vizita a 11 procurori europeni

9 nov. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 323

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat din data de 8 noiembrie 2017, Consiliul de Mediere a anunțat faptul că a fost gazda unui număr de 11 procurori din diferite țări europene, Spania, Franța, Belgia, Germania, Bulgaria și Republica Moldova, aceștia fiind însoțiți de doamna procuror Nicoleta Ștefanov de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Evenimentul, devenit deja o tradiție în cadrul cooperării instituționale dintre Consiliul de Mediere și Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, poate fi considerat un veritabil schimb de experiențe, discuțiile antamate de către cei prezenți dovedindu-se a fi deosebit de interesante.

Atât reprezentanții Consiliului de Mediere, cât și magistrații europeni au prezentat situația medierii din țările de reședință, problemele întâlnite în practică, schimbările ce trebuie avute în vedere, precum și punctele forte ale instituției medierii.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

În concluzie, toți cei prezenți au reiterat necesitatea ca statele europene să găsească resursele necesare pentru a perfecționa cadrul legislativ din domeniul medierii și și-au arătat încrederea în dezvoltarea profesiei de mediator la nivel european.

Totodată, oaspeții Consiliului de Mediere și-au exprimat bucuria de a vedea că România se înscrie în rândul statelor cu un trend pozitiv în ceea ce privește dezvoltarea profesiei de mediator, rămânând impresionați de organizarea instituției noastre.

Sursa informației

Consiliul de Mediere a primit vizita a 11 procurori europeni was last modified: noiembrie 9th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter