Consiliul de Mediere a primit vizita a 15 magistrați europeni

26 sept. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 513

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În data de 21 septembrie 2016 Consiliul de Mediere a fost gazda unui număr de 15 procurori din diferite țări europene, eveniment ce s-a cristalizat într-un veritabil schimb de experiență și de informații.

Discuțiile s-au dovedit a fi fructoase, atât reprezentanții Consiliului de Mediere, cât și magistrații europeni expunând situația la zi a medierii din țările de reședință, problemele întâlnite în practică, schimbările ce trebuiesc avute în vedere, precum și punctele forte ale instituției medierii.

Toți cei prezenți au reiterat necesitatea ca statele europene să găsească resursele necesare pentru a perfecționa cadrul legislativ în domeniul medierii și și-au arătat încrederea în dezvoltarea profesiei noastre la nivel european. Oaspeții Consiliului de Mediere și-au exprimat bucuria de a vedea că România se înscrie în rândul statelor cu un trend pozitiv în ceea ce privește dezvoltarea profesiei de mediator, rămânând impresionați de organizarea instituției noastre.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

vizita procurori

Din partea Consiliului de Mediere a fost prezent d-nul Ion Dedu – Membru CM și reprezentantul instituției la eveniment, d-nul Cornel Pavel – Director executiv al Secretariatului Tehnic, precum și domnii Dorin Ilie – mediator și Maftei-Golopenția Tudor Maftei – Vicepreședinte al CPM București.

Din partea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, a fost prezentă doamna Procuror Nadina Spânu, domnia sa fiind însoțită de un număr de 14 procurori din următoarele state:

D-na Barbara Vogelsang – Germania

D-nul Solveig Mareike Volquardsen – Germania

D-nul Christian Meiners – Germania

D-na Gatis Doniks – Letonia

D-na Diana Van Gosen – Olanda

D-nul Johan Frojelin – Suedia

D-na Paula Cajaraville Leiro – Spania

D-na Maria Angel Hernandez Garcia – Spania

D-nul Jose Soler – Spania

D-na Marta Rivera Cumbraos – Spania

D-na Rita Claudia Costa Simoes – Portugalia

D-na Sandra Rocha – Portugalia

D-nul Corneliu Popescu – Republica Moldova

D-nul Eduard Panea – Republica Moldova

vizita procurori

Sursa informației

Consiliul de Mediere a primit vizita a 15 magistrați europeni was last modified: septembrie 23rd, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter