[UPDATE: Cel de-al treilea seminar on-line de formare profesională continuă – „Aspecte despre procedura medierii în materia divorțului”] Consiliul de Mediere. Proiectul de formare continuă gratuită a mediatorilor – prin intermediul teleconferințelor

18 ian. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 598

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 18 ianuarie 2018: Seminar on-line de formare continuă având tema „Aspecte despre procedura medierii în materia divorțului” – 1 februarie 2018

Potrivit unui comunicat din data de 18 ianuarie 2018, Consiliul de Mediere anunță cel de-al treilea seminar on-line de formare profesională continuă – „Aspecte despre procedura medierii în materia divorțului”, care va avea loc joi, 1 februarie 2018, începând cu ora 10.00.

Seminarul este organizat – gratuit – de către Consiliul de Mediere și-l va avea lector pe domnul Ion Dedu (membru în Comisia Permanentă a Consiliului de Mediere).

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Fiecare participant va primi două puncte profesionale și câte un certificat de participare în acest sens.

Mediatorii care doresc să participe la teleconferință trebuie să aibă instalat pe computer sau pe dispozitivul mobil, programul de videoconferințe „zoom” – disponibil la următorul link: https://zoom.us/download.

În vederea participării la seminarul on-line de formare profesională continuă, Consiliul de Mediere adresează mediatorilor interesați rugămintea ca, la data și ora menționată, să acceseze următorul link: https://zoom.us/j/4822392548 și să aibă în vedere și faptul că respectiva platformă „zoom” suportă un număr maxim de 300 de participanți.

De asemenea, Consiliul de Mediere dorește să reamintească mediatorilor invitația de a propune temele de discuție pe care aceștia ar dori să le abordeze în cadrul seminariilor, urmând ca respectivele teme să fie centralizate de către reprezentanții Corpului Profesional al Mediatorilor.

Sursa informației


Update 14 decembrie 2017: Reînnoirea apelului pentru comunicarea temelor de analizat în cadrul seminariilor on-line organizate de Consiliul de Mediere

Potrivit unui comunicat din data de 14 decembrie 2017, Consiliul de Mediere dorește să reamintească mediatorilor interesați faptul că au posibilitatea de a propune în continuare temele de discuție pe care aceștia ar dori să le abordeze în cadrul seminariilor on-line, destinate pregătirii profesionale continue a mediatorilor.

Până în prezent au avut loc trei întâlniri on-line, în primele două fiind dezbătută tema ghidului de practică unitară în domeniul medierii (în materia dreptului civil și penal), seminarii moderate de domnul Ion Dedu – membru în Comisia Permanentă a Consiliului de Mediere și cea mai recentă, întâlnirea în care s-a dezbătut tema medierii conflictelor din domeniul medical, seminar moderat de doamna Nicoleta Ionescu – membru în Consiliul de Mediere.

Astfel, primele două seminarii gratuite organizate de către Consiliul de Mediere au adus împreună un număr de circa 230 de mediatori din toată țara, aceștia având posibilitatea de a pune întrebări și de a primi cele mai actualizate răspunsuri cu privire la două dintre temele de actualitate, atât la nivel teoretic, dar mai ales la nivel practic.

Întrucât va avea loc un seminar lunar, până la epuizarea subiectelor de discuție propuse de către cei interesați, Consiliul de Mediere dorește să reamintească mediatorilor invitația de a propune temele de discuție pe care aceștia ar dori să le abordeze în cadrul seminariilor, urmând ca respectivele teme să fie centralizate de către reprezentanții Corpului Profesional al Mediatorilor.

În acest context, fiecare participant va primi două puncte profesionale, cât și un certificat de participare.

Sursa informației


Update 8 noiembrie 2017: Cel de-al doilea seminar on-line de formare profesională continuă – „Medierea conflictelor din domeniul medical”

Potrivit unui comunicat din data de 8 noiembrie 2017, președintele Consiliului de Mediere, Mugur Bogdan Mitroi, a anunțat că, în data de 28 noiembrie 2017, va avea loc al doilea seminar on-line de formare profesională continuă organizat – gratuit – de Consiliul de Mediere.

Astfel, seminarul va avea loc în intervalul orar 10.00-14.00, în cadrul acestuia fiind abordată tema medierii conflictelor din domeniul medical, și-l va avea ca speaker pe doamna Nicoleta IONESCU – Membru în Consiliul de Mediere.

Fiecare participant va primi două puncte profesionale, participanții primind un certificat de participare în acest sens.

Este foarte important ca cei care doresc să participe la teleconferință să aibă instalat pe computer sau pe dispozitivul mobil, programul de videoconferințe „zoom” – disponibil aici.

De asemenea, mediatorii sunt rugați să aibă în vedere și faptul că platforma zoom suportă un număr maxim de 300 de participanți.

Întrucât va avea loc un seminar lunar, până la epuizarea subiectelor de discuție propuse de către cei interesați, Consiliul de Mediere dorește să reamintească mediatorilor invitația de a propune temele de discuție pe care aceștia ar dori să le abordeze în cadrul seminariilor, urmând ca respectivele teme să fie centralizate de către reprezentanții Corpului Profesional al Mediatorilor.

Sursa informației


Update 30 octombrie 2017: A doua parte a seminarului on-line de formare profesională continuă

Potrivit unui comunicat din data de 30 octombrie 2017, Consiliul de Mediere anunță faptul că aproximativ 90 de mediatori au participat la primul seminar on-line de formare continuă, organizat gratuit de Consiliul de Mediere.

Astfel, primul seminar on-line gratuit de perfecționare a mediatorilor din data de 27 octombrie 2017, a fost onorat prin prezența a aproximativ 90 de mediatori. Seminarul a fost moderat de domnul Mugur Bogdan MITROI – Președinte, doamna Gabriela ICHIM – Membru în Comisia Permanentă (CP), doamna Anca IACOB – Membru CP și de domnul Tudor MAFTEI GOLOPENȚIA- Vicepreședinte CPM București, și l-a avut lector pe domnul Ion DEDU – Membru CP.

În cadrul evenimentului a fost dezbătut ghidul de practică unitară în domeniul medierii – în materia dreptului civil, participanții având posibilitatea de a adresa întrebări privitoare la problemele întâlnite în practică.

Totodată, întrucât timpul rezervat seminarului din data de 27 octombrie a fost epuizat exclusiv pentru dezbaterea reglementărilor legale din materia dreptului civil – incidentale în domeniul medierii, vineri, 3 noiembrie 2017, începând cu ora 10.00, va avea loc a doua parte a seminarului, în care se va dezbate ghidul de practică unitară în domeniul medierii – în materia dreptului penal.

Este foarte important ca cei care doresc să participe la teleconferință să aibă instalat în computer sau dispozitivul mobil, programul de videoconferințe „zoom”, disponibil aici.

Reamintim și faptul că, fiecare participant va primi două puncte profesionale, platforma zoom suportând maximum 300 de participanți/seminar.

 

Sursa informației


Update 25 octombrie 2017: Detalii organizatorice privind primul seminar on-line de formare continuă gratuită organizat de Consiliul de Mediere, în data de 27 octombrie 2017 

Potrivit comunicatului din data de 24 octombrie 2017, președintele Consiliului de Mediere, Mugur Bogdan Mitroi, reamintește faptul că vineri, 27 octombrie 2017, va avea loc primul seminar on-line de formare profesională continuă organizat – gratuit – de Consiliul de Mediere, destinat tuturor mediatorilor.

Astfel, seminarul va avea loc între orele 10.00-14.00, în cadrul acestuia fiind abordate două teme de discuție și-l va avea ca speaker pe domnul Ion DEDU – Membru în Comisia Permanentă a Consiliului de Mediere.

Vor fi dezbătute cele două ghiduri de practică unitară în domeniul medierii – în materia dreptului penal și civil.

Fiecare participant va primi două puncte profesionale. În acest sens, în cel mult 30 de zile de la data desfășurării seminarului, participanții vor primi un certificat de participare.

Este foarte important ca cei care doresc să participe la teleconferință să aibă instalat în computer sau pe dispozitivul mobil, programul de videoconferințe „zoom”, disponibil aici. În vederea participării la seminarul gratuit, mediatorii interesați sunt rugați ca la data și ora menționată să acceseze următorul link: https://zoom.us/j/4822392548.

De asemenea, mediatorii sunt rugați să aibă în vedere și faptul că platforma zoom suportă un număr maxim de 300 de participanți.

Întrucât va avea loc un seminar lunar, până la epuizarea subiectelor de discuție propuse de către cei interesați, Consiliul de Mediere dorește să reamintească mediatorilor invitația de a propune, până la data de 31 noiembrie a.c., temele de discuție pe care aceștia ar dori să le abordeze în cadrul seminariilor, urmând ca respectivele teme să fie centralizate de către reprezentanții Corpului Profesional al Mediatorilor.

Sursa informației


Consiliul de Mediere. Proiectul de formare continuă gratuită a mediatorilor – prin intermediul teleconferințelor

Potrivit unui comunicat din data de 17 octombrie 2017, președintele Consiliului de Mediere, Mugur Bogdan Mitroi, a anunțat că, în data de 27 octombrie 2017, va avea loc primul seminar on-line de formare continuă gratuită organizat de Consiliul de Mediere, eveniment ce se va desfășura cu mediatorii din județul Prahova.

Începând cu luna noiembrie 2017 seminariile vor continua, acestea fiind moderate de membrii Consiliului de Mediere. Se vor acorda 0,5 puncte profesionale / oră fiecărui mediator participant. Durata unui seminar va fi de 4 ore, răstimp în care vor fi dezbătute una sau două teme.

În acest context, Consiliul de Mediere adresează mediatorilor interesați invitația de a propune, până la data de 31 noiembrie a.c., temele de discuție pe care aceștia ar dori să le abordeze în cadrul seminariilor, urmând ca respectivele teme să fie centralizate de către reprezentanții Corpului Profesional al Mediatorilor.

Calendarul proiectului de formare continuă gratuită va fi publicat în momentul în care Consiliul de Mediere va dispune de toate propunerile aferente temelor de discuție, cu mențiunea că această instituție își manifestă disponibilitatea de a derula seminariile de formare continuă gratuită până la epuizarea discutării tuturor temelor propuse de către mediatorii interesați.

Sursa informației

[UPDATE: Cel de-al treilea seminar on-line de formare profesională continuă – „Aspecte despre procedura medierii în materia divorțului”] Consiliul de Mediere. Proiectul de formare continuă gratuită a mediatorilor – prin intermediul teleconferințelor was last modified: ianuarie 18th, 2018 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter