Consiliul de Mediere. Proiectul de modificare a Legii nr. 192/2006

9 iun. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 332

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Consiliul de Mediere a transmis într-un comunicat că în data de 8 iunie 2017 a avut loc „la Grupul Parlamentar al deputaților Partidului Social Democrat o întâlnire de lucru între doamna deputat Doina Pamă, un puternic susținător al legii medierii încă din anul 2013, perioadă în care deținea portofoliul de ministru al dialogului social, și domnul Mugur Bogdan Mitroi, președintele Consiliului de Mediere. S-a discutat despre beneficiile și incidența socială a proiectului de modificare a legii 192/2006, aflat actualmente la Camera Deputaților”.

 

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Sursa informației

 

 

 

Consiliul de Mediere. Proiectul de modificare a Legii nr. 192/2006 was last modified: iunie 9th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter