Consiliul de Mediere. Propunerea de modificare și completare a Legii medierii, retrimisă către Comisia juridică

31 mart. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 793

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului din data de 31 martie 2017, președintele Consiliului de Mediere, domnul Mugur Bogdan Mitroi a emis o informare cu privire la Propunerea de modificare și completare a Legii medierii.

Astfel, Consiliul de Mediere informează că în data de 28 martie 2017 propunerile de modificare și completare a Legii medierii, prin care încercarea de mediere devine o etapă prealabilă – obligatorie în litigiile în care medierea este posibilă, a fost retrimisă către Comisia juridică, de disciplină și imunități a Camerei Deputaților, în vederea reanalizării.

Domnul Mitroi a menționat că proiectul de modificare a Legii nr. 192/2006 reprezintă o inițiativă a peste 50 de parlamentari și că acesta a fost adoptat de către Senatul României, în forma ajunsă la Camera Deputaților.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

După cum se vede, răbdarea, perseverența și solidaritatea dumneavoastră, după o perioadă de doi ani de zile de la alegerea actualului Consiliu de Mediere, începe să se concretizeze și sunt convins că într-un timp foarte scurt corpul mediatorilor din România se va bucura de oportunitățile ce îi vor fi oferite de către noua legislație în domeniu” – a arătat președintele Consiliului de Mediere.

Consiliul de Mediere. Propunerea de modificare și completare a Legii medierii, retrimisă către Comisia juridică was last modified: martie 31st, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter