Consiliul de Mediere. Publicarea tabloului mediatorilor în Monitorul Oficial

9 mai 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 850

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat, Consiliul de Mediere a anunțat că în luna iunie va publica în Monitorul Oficial al României Tabloul Mediatorilor în formă actualizată, iar mediatorii care înregistrează debite, în baza Hotărârii  nr. 30/08.08.2016, vor fi radiați sau suspendați, după caz, în funcție de vechimea debitelor restante.

Cu privire la acest aspect, Consiliul de Mediere informează că până la acest moment, acțiunile în justiție demarate de către Consiliul de Mediere au fost soluționate favorabil, prin obligarea restanțierilor la plata debitelor.

În final, Consiliul de Mediere anunță că până la jumătatea anului dorește să finalizeze acțiunile în pretenții și le amintește că în cazul în care există persoane într-o astfel de situație să întreprindă demersurile în vederea lichidării debitelor restante.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Sursa: http://www.cmediere.ro/page/1801/publicarea-tabloului-mediatorilor-in-monitorul-oficial-luna-iunie-2017

 

Consiliul de Mediere. Publicarea tabloului mediatorilor în Monitorul Oficial was last modified: mai 9th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter