Consiliul de Mediere recrutează voluntari

5 mai 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2715

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț din data de 4 mai 2017, Consiliul de Mediere recrutează voluntari.

Având convingerea că oamenii excepționali pot face o schimbare în societate, Consiliul de Mediere are nevoie de tineri care doresc să se implice în acțiuni de voluntariat, conform Legii voluntariatului.

Programul se adresează în special studenților și absolvenților facultăților de Drept, Arhivistică, Psihologie care doresc să ajute, dar și să acumuleze experiență profesională și vechime în muncă.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Persoanele interesate să desfășoare activități de voluntariat la sediul Consiliului de Mediere,  pot depune în acest sens o cerere scrisă însoțita de Curriculum Vitae la sediul Consiliului de Mediere, situat în București, Sos. Nicolae Titulescu nr. 88 B, sector 1, sau prin e-mail la adresa [email protected].

Consiliul de Mediere recrutează voluntari was last modified: mai 5th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter