Rezultatele alegerilor Corpurilor Profesionale ale Mediatorilor din Județe și a reprezentanților Corpurilor Profesionale ale Mediatorilor de pe lângă Curțile de Apel

15 mai 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 714

Despre

  • Corpurile Profesionale ale Mediatorilor din Județe
  • Reprezentanții Corpurilor Profesionale ale Mediatorilor de pe lângă Curțile de Apel
  • Rezultatul Alegerilor
  • 13 și 14 mai 2015

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe site-ul Consiliului de Mediere, au fost publicate rezultatele alegerilor Corpurilor Profesionale ale Mediatorilor din Județe și a reprezentanților Corpurilor Profesionale ale Mediatorilor de pe lângă Curțile de Apel.

Redăm, în continuare, mesajul ce însoțește rezultatele, semnat de președintele Consiliului de Mediere, Mugur Bogdan Mitroi:

„Stimați colegi,

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Doresc să vă mulțumesc pentru prezența dumneavoastră la vot, pentru înțelepciunea și dorința ca medierea să devină o profesie onorabilă și matură în societatea românească. Transmit felicitări tuturor mediatorilor aleși în structura Corpului Profesional. Să aveți putere de muncă, inspirație și luciditate!

Mult spor”!

Consultați documentul ce conține rezultatele alegerilor Corpurilor Profesionale ale Mediatorilor din Județe (județele Bacău, Sibiu, Vrancea, Bihor, Prahova, Tulcea, Gorj, Timiș, Cluj și Maramureș) din data de 13 mai 2015.

Consultați documentul ce conține rezultatele alegerilor Corpurilor Profesionale ale Mediatorilor din Județe (pentru județele Arad, Constanța, Bistrița, Șălaj, Brăila, Dolj, Alba și Neamț) și a reprezentanților Corpului Profesional ale Mediatorilor de pe lângă Curțile de Apel (pentru județele Bacău, Cluj, Constanța) din data de 14 mai 2015.

Pentru mai multe detalii accesați anunțurile publicate pe site-ul Consiliului de Mediatori (www.cmediere.ro – anunțul din 14 mai și anunțul din 15 mai).

Rezultatele alegerilor Corpurilor Profesionale ale Mediatorilor din Județe și a reprezentanților Corpurilor Profesionale ale Mediatorilor de pe lângă Curțile de Apel was last modified: mai 15th, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter