Consiliul de Mediere. Ședințe on-line C.P.M.J.

2 oct. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 391

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Consiliul de Mediere a emis un comunicat în data de 29 septembrie 2017 prin care a anunțat:

„Pentru păstrarea comunicării directe și transparenței, se reiau ședințele on-line având ca participanți colegii mediatori și membrii Consiliului de Mediere. Acestea vor avea loc potrivit desfășurătorului, la fiecare întâlnire participând mediatorii care au sediul profesional pe raza unei Curți de Apel și membrii Consiliului de Mediere.

Pe această cale, Consiliul de Mediere mulțumește colegilor mediatori, reprezentanților CPMJ și CA care au participat la ședințele on-line anterioare, apreciind contribuția acestora ca fiind constructivă pentru activitatea instituției noastre. De asemenea, Consiliul de Mediere îi încurajează și pe ceilalți colegi din țară, ca la momentul oportun, în funcție de disponibilitatea fiecăruia, să participe la întâlnirile on-line programate”.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Sursa informației

 

Consiliul de Mediere. Ședințe on-line C.P.M.J. was last modified: noiembrie 12th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter