Consiliul de Mediere. Solicitarea ANOFM către Centrul de Mediere Craiova

1 feb. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 204

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat din data de 1 februarie 2018, Consiliul de Mediere a dat publicității o solicitare venită din partea ANOFM, adresată Centrului de Mediere din Craiova.

Astfel, având în vedere solicitare Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, de a comunica ultima adresă a asociației Centru de Mediere Craiova și dat fiind faptul că în evidențele Consiliului de Mediere, datele de contact nu au mai fost actualizate, prin respectivul comunicat din data de 1 februarie 2018 se dă publicității adresa primită, cu scopul de a facilita transmiterea informațiilor către mediatorii membrii ai asociației.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare adresa ANOFM, astfel cum a fost publicată pe site-ul oficial al Consiliului de Mediere:

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Sursa informației

Consiliul de Mediere. Solicitarea ANOFM către Centrul de Mediere Craiova was last modified: februarie 1st, 2018 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter