Consiliul de Mediere. Statistica PÎCCJ referitoare la numărul cazurilor soluționate prin mediere în anul 2017

7 feb. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 151

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț din data de 7 februarie 2018, Consiliul de Mediere a dat publicității statistica primită de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, referitoare la numărul cazurilor soluționate prin mediere în anul 2017.

Astfel, centralizarea datelor statistice privind activitatea parchetelor în anul 2017 a evidențiat că în intervalul de timp menționat au fost soluționate 533.040 cauze, dintre care 415.919 prin clasare. În aceeași perioadă, în cauzele aflate în cercetare la parchete, au fost încheiate 159 acorduri de mediere și au fost soluționate prin clasare, ca urmare a acordurilor de mediere, 113 cauze.

Raportat la statistica anului 2016, se poate constata o creștere de 11 procente a numărului de acorduri de mediere, respectiv o creștere de 20 de procente a numărului cauzelor soluționate prin clasare ca urmare a acordurilor de mediere.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Totodată, Consiliul de Mediere adresează mulțumiri Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și, în mod special, conducerii acestei instituții, pentru permanenta deschidere spre colaborare manifestată în relația cu mediatorii.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare conținutul statisticii PÎCCJ, astfel cum a fost publicat de către Consiliul de Mediere:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației

Consiliul de Mediere. Statistica PÎCCJ referitoare la numărul cazurilor soluționate prin mediere în anul 2017 was last modified: februarie 7th, 2018 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter