Consiliul de Mediere va fi reprezentat la Congresul profesiei de auditor financiar

22 Sep 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 215

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Consiliul de Mediere a emis un comunicat prin care a anunțat:

Consiliul de Mediere a acceptat cu onoare invitația Camerei Auditorilor Financiari din România de a fi reprezentat la al V-lea Congres al profesiei de auditor financiar, eveniment ce va avea loc în București, vineri, 3 noiembrie 2017. Consiliul de Mediere va fi reprezentat de domnul Mugur Bogdan Mitroi, Președinte.

Și pe această cale, Consiliul de Mediere adresează mulțumiri Camerei Auditorilor Financiari din Româniapentru interesul manifestat față de instituția noastră și față de profesia de mediator”.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Sursa informației

Consiliul de Mediere va fi reprezentat la Congresul profesiei de auditor financiar was last modified: septembrie 22nd, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter