Consiliul de Mediere. Vicepreședintele Autorității pentru Administrarea Activelor Statului, fostul deputat Violeta Tudorie, susține, ca și până acum, medierea și mediatorii

29 aug. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 285

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Într-un comunicat emis în data de 28 august 2017 Consiliul de Mediere a transmis următoarele:

„Încă de la începutul procesului legislativ pentru elaborarea legii medierii, în calitate de deputat, am fost implicată în susținerea adoptării, promovării și implementării acesteia. Medierea, în sine, este un proces al concilierii, al înțelegerii amiabile, acea procedură a stingerii unui conflict altfel decât prin calea instanței. Dacă aș fi întrebată în ce domeniu principal se aplică medierea, aș răspunde, fără ezitare, că  medierea este universală, în sensul aplicării ei în toate domeniile: civil, comercial și chiar penal.

Și în actuala poziție, de vicepreședinte al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului,  medierea are rolul ei bine-stabilit. Sunt plăcut impresionată de faptul că mediatorii încep să fie recunoscuți ca profesioniști  atât de către instanțe, cât și de alte instituții, și că, treptat, publicul capătă încredere în rezolvarea conflictelor prin intermediul acestora, renunțând la procesele greoaie și costisitoare din instanță.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Rămân o susținătoare a medierii și mediatorilor și urez succes tuturor celor care și-au făcut un crez din practicarea ei”.

Sursa informației

Consiliul de Mediere. Vicepreședintele Autorității pentru Administrarea Activelor Statului, fostul deputat Violeta Tudorie, susține, ca și până acum, medierea și mediatorii was last modified: august 29th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter