Consiliul UNEJ din Republica Moldova hotărăște, în semn de apreciere și înaltă recunoștință, a acorda distincția onorifică Magna cum laudae profesorului, domnului Ioan Leș

13 sept. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 268

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Roman Talmaci: În primul rând vă mulțumesc pentru invitație, vă spun la toți bună ziua.

Chiar acum vin din drum, dar am primit live, datorită Universului Juridic, tot ce se petrece aici și, într-adevăr, cum a menționat colegul Stelian Dincă, după atâția distinși vorbitori profesori universitari ne vine greu să mai găsim cuvinte alese domnului profesor. Cu toate acestea, vreau să remarc faptul că avem o bună colaborare datorită UNEJ România, stabilită de acum șapte ani, unde, domnule profesor, vă mulțumim încă o dată pentru asistența, pentru ajutorul pe care nu ni l-ați refuzat și de câte ori a fost nevoie am putut apela la sfaturile dumneavoastră, la receptivitatea dumneavoastră și ne-ați onorat cu prezența la toate manifestările pe care le-am organizat în Republica Moldova.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Deci pe această cale, UNEJ, în temeiul hotărârii consiliului, având în vedere dispozițiile art. 42 al Legii 113/17 iunie 2010, privind executorii judecătorești, punctul 57 al statutului UNEJ, în conformitate cu prevederile hotărârii consiliului nr. 18/27 iulie 2015, apreciind aportul inegalabil la consolidarea doctrinei procesual-civile, afirmând în numele UNEJ din Republica Moldova înalta apreciere față de contribuția doctrinară semnificativă la reglementarea procedurii de executare silită, implicarea activă în cooperarea internațională, aportul adus la implementarea standardelor și bunelor practici internaționale în materia executării silite, inclusiv în Republica Moldova, Consiliul UNEJ din Republica Moldova hotărăște, în semn de apreciere și înaltă recunoștință, a acorda distincția onorifică Magna cum laudae profesorului, domnului Ioan Leș.

Consiliul UNEJ din Republica Moldova hotărăște, în semn de apreciere și înaltă recunoștință, a acorda distincția onorifică Magna cum laudae profesorului, domnului Ioan Leș was last modified: septembrie 13th, 2017 by Roman Talmaci

Recomandări

Despre autor:

Roman Talmaci

Roman Talmaci

Este preşedinte la Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești din Republica Modova.

Abonează-te la newsletter