Consiliului de Mediere. Solicitare de audiență înaintată președintelui Camerei Deputaților – proiectul de modificare a Legii nr. 192/2006

6 feb. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 207

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat, în data de 5 februarie 2018, la Cabinetul președintelui Camerei Deputaților a fost înaintată o adresă oficială prin care Consiliul de Mediere își manifestă dorința pentru o întâlnire, instituția mediatorilor urmând a fi reprezentată, la întrevederea cu domnul președinte Liviu Dragnea, de toți membrii săi.

Discuțiile ce urmează a fi antamate vor viza calendarul de adoptare a proiectului de modificare a Legii nr. 192/2006, proiect adoptat de Senatul României și aflat pe rolul Comisiei juridice, de disciplină și imunități a Camerei Deputaților – cameră decizională.

Vezi și Consiliul de Mediere. Proiectul de modificare a Legii nr. 192/2006

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Reamintim faptul că, proiectul pentru modificarea și completarea Legii nr. 192/2006 (Pl-x 483/24.10.2016) reprezintă o inițiativă a parlamentarilor coaliției de guvernământ, acesta fiind susținut de către Consiliul de Mediere.

Vezi și Consiliul de Mediere. Măsuri de profesionalizare și recredibilizare a profesiei de mediator

Consiliul de Mediere va reveni cu informații de îndată ce se vor stabili data și ora la care va avea loc întâlnirea, precum și ulterior, prin prezentarea concluziilor întrevederii instituționale.

Sursa informației

Consiliului de Mediere. Solicitare de audiență înaintată președintelui Camerei Deputaților – proiectul de modificare a Legii nr. 192/2006 was last modified: februarie 6th, 2018 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter