Consiliul de Mediere – data limită de trimitere a modificărilor pentru Tabloul Mediatorilor

12 Iul 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 295

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Consiliul Mediere a transmis un comunicat în data de 12 iulie 2017 prin care anunță:

„Având în vedere că vineri, 14.07.2017, este data la care se finalizează operarea modificărilor în Tabloul Mediatorilor care urmează să fie publicat, avem rugămintea ca aceia dintre dumneavoastră care doresc să trimită modificările pentru a putea fi operate să le trimită până cel târziu vineri, 14.07.2017”.

Sursa informației

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

 

Consiliul de Mediere – data limită de trimitere a modificărilor pentru Tabloul Mediatorilor was last modified: iulie 12th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter