Constituția României și legislație conexă 2017 – Legislație consolidată și index 2017

27 feb. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 843
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Orice societate organizată statal impune existența unui ansamblu de reguli care să determine modul de constituire, organizare și exercitare a puterii publice.

Constituția reglementează elementele fundamentale ale structurii oricărui stat democratic, garantează drepturile fundamentale cetățenești și fixează sarcinile corespunzătoare acestor drepturi. Potrivit art. 1 alin. (5), în România respectarea Constituției este obligatorie.

De aceea, textul legii fundamentale trebuie să fie cunoscut de toți cetățenii acestei țări.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Lucrarea mai cuprinde 3 acte normative conexe importante, actualizate:

• Legea cetățeniei române nr. 21/1991;
• Legea nr. 47/1992 privind organizarea și funcționarea Curții Constituționale;
• Legea nr. 35/1997 privind organizarea și funcționarea instituției Avocatul Poporului.

Comandă lucrarea „Constituția României si legislație conexă 2017 – Legislație consolidată și index 2017”

Constituția României și legislație conexă 2017 – Legislație consolidată și index 2017 was last modified: februarie 28th, 2017 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter