Contestaţia în anulare, între trecut şi prezent, în reglementarea Codului de procedură penală în vigoare

24 feb. 2016
Articol UJ Premium
15 voturi, medie: 3,53 din 515 voturi, medie: 3,53 din 515 voturi, medie: 3,53 din 515 voturi, medie: 3,53 din 515 voturi, medie: 3,53 din 5 (15 votes, average: 3,53 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 8468

Despre

  • Natura juridică dintr-o perspectivă istorică şi de drept comparat
  • Cazuri de contestaţie în anulare
  • Procedura

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Contestația în anulare, între trecut și prezent, în reglementarea Codului de procedură penală în vigoare was last modified: februarie 23rd, 2016 by Gheorghiță Mateuț

Recomandări

Despre autor:

Gheorghiță Mateuț

Gheorghiță Mateuț

Este prof. univ. dr. la Facultatea de Drept a Universității „Babeş-Bolyai”, formator în cadrul INM, membru al Asociaţiei Internaţionale de Drept Penal, membru al Asociaţiei Române de Drept Penal, membru The National Association of Criminal Defense Lawyers (NACDL) și avocat în cadrul Baroului Arad.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter