Contestația la tergiversarea procesului – remediu efectiv pentru respectarea dreptului la soluționarea cauzei într-un termen rezonabil? (I)

14 sept. 2015
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1368

Despre

  • Încălcarea dreptului la soluţionarea procesului într‑un termen optim şi previzibil
  • Art. 522‑326 NCPC („contestație privind tergiversarea procesului”)
  • „Termen de recomandare”

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Contestația la tergiversarea procesului – remediu efectiv pentru respectarea dreptului la soluționarea cauzei într-un termen rezonabil? (I) was last modified: septembrie 11th, 2015 by Monica Livescu

Recomandări

Despre autor:

Monica Livescu

Monica Livescu

Este partener fondator al societății de avocați Livescu & Asociații, decanul Baroului Vâlcea și membru al Comisiei Permanente a UNBR.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter