Contribuția profesorului universitar doctor Ioan Santai la doctrina administrativă în materia funcției publice

23 nov. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 557

Despre

  • Nu este prima oară în viață când aștern gânduri, trăiri și simțăminte pentru oameni pe care destinul mi i-a scos în cale, pentru a mă ajuta să-mi croiesc, raportându-mă la ei, drum drept și demn în viață și profesie. Am făcut acest lucru întru onoarea unor mari dascăli precum Antonie Iorgovan, trecut mult prea devreme la cele sfinte, a profesorilor dragi sufletului meu Nicolae Popa, Ioan Dogaru, Avram Filipaș...

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Contribuția profesorului universitar doctor Ioan Santai la doctrina administrativă în materia funcției publice was last modified: decembrie 6th, 2017 by Verginia Vedinaș

Recomandări

Abonează-te la newsletter