Convenţia internaţională pentru unificarea anumitor reguli privitoare la privilegiile şi ipotecile maritime – Bruxelles la 10 aprilie 1926 – participarea creditorului intervenient la distribuirea sumelor rezultate în urma executării silite potrivit noului Cod de procedură civilă republicat

21 nov. 2017
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 549

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Convenția internațională pentru unificarea anumitor reguli privitoare la privilegiile și ipotecile maritime – Bruxelles la 10 aprilie 1926 – participarea creditorului intervenient la distribuirea sumelor rezultate în urma executării silite potrivit noului Cod de procedură civilă republicat was last modified: noiembrie 20th, 2017 by Robert-Adrian Deliu

Recomandări

Abonează-te la newsletter