Corpul Profesional al Mediatorilor din Județul Cluj promovează medierea în mediul de afaceri

16 iul. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 537

Despre

  • Promovarea medierii în mediul de afaceri
  • Actualizarea listei mediatorilor activi

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe site-ul Consiliului de Mediere a fost publicat un comunicat al CPMJ Cluj prin care este anunțată încheierea unui protocol de colaborare de către Corpul Profesional al Mediatorilor din Județul Cluj cu Camera de Comerț si Industrie Cluj și Centrul de Mediere de pe lângă Camera de Comerț și Industrie Cluj.

Conform comunicatului, scopul acestui protocol de colaborare este de a promova medierea în mediul de afaceri.

În acest sens, Corpul Profesional al Mediatorilor din Județul Cluj va prezenta Centrului de Mediere de pe langă Camera de Comerț și Industrie Cluj lista mediatorilor activi actualizată.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Mediatorii din județul Cluj se pot adresa Centrului de Mediere de pe lângă Camera de Comerț si Industrie Cluj pentru a putea fi solicitați să efectueze medieri la acest centru.

Consultați comunicatul pe site-ul Consiliului de mediere (www.cmediere.ro).

Corpul Profesional al Mediatorilor din Județul Cluj promovează medierea în mediul de afaceri was last modified: iulie 16th, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter