Craiova a obținut locul 3 la „Drept penal”, cu veteranii competiției

28 mai 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 408
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Echipa Facultății de Drept din Craiova este marele câștigător din acest an.

La proba „Drept penal”, echipa alcătuită din Bogdan Pănoiu și Nicolae Cărăuș, ambii studenți în anul 4, a obținut locul al III-lea, la doar câteva sutimi de cea de-a doua clasată. Echipa a fost coordonată de prof. univ. dr. Ruxandra Răducanu și lect. univ. dr. Cătălin Voiculescu.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Despre acest rezultat am vorbit cu studentul Bogdan Pănoiu, participant și la edițiile trecute ale Hexagonului. Bogdan Pănoiu își dorește să urmeze o carieră în avocatură, iar rezultatele obținute an de an la Hexagon îl îndreptățesc să spere la un rezultat foarte bun și la admiterea în Barou.

Craiova a obținut locul 3 la „Drept penal”, cu veteranii competiției was last modified: mai 28th, 2016 by Bogdan Pănoiu

Despre autor:

Bogdan Pănoiu

Bogdan Pănoiu

Este student la Facultatea de Drept din Craiova.

Abonează-te la newsletter