Cristina Gheorghe: Am ajuns să resimțim de multe ori reținerea pe care magistrații o au în legătură cu noi

30 mart. 2016
1 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 5 (1 votes, average: 2,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 453
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Doamna Av. Cristina Gheorghe – Vicepreședinte al Uniunii Naționale a Barourilor din România – a declarat, în cadrul emisiunii Legal Point din data de 23 martie 2016, cu tema Maratonul „Legal Point” – 2016 (III):

Sunt situații în care prieteni foarte buni din facultate aleg în final, la terminarea studiilor, să acceseze profesii diferite. Ar fi nefiresc să le cerem acelor oameni să rupă o relație de prietenie. Sunt situații în care se construiesc familii. Sunt colegi de-ai noștri care au parteneri de viață judecători sau procurori. Or, dacă noi pornim din start de la ideea dezvoltată în mod artificial, și poate alimentată în mod nefericit de situație, absolut singulară, că o astfel de apropiere este din start nocivă, înseamnă că încercăm să răsturnăm niște legi ale firii.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Am ajuns într-o sferă în care resimțim de multe ori reținerea pe care magistrații o au în legătură cu noi. Sunt situații în care aproape că nu mi se răspunde la salut sau se ezită a se stabili orice fel de comunicare de teamă să nu se interpreteze.
Nu cred că într-o societate normală, și nu cred că oameni educați profesional și, aș spera eu și social, nu pot păstra o limită de comunicare inter-profesională normală care să excludă fără îndoială orice conotație negativă a acestor relații.

👍Vezi EMISIUNEA TV „LEGAL POINT” 7 – Ion Turculeanu și Cristina Gheorghe: Maratonul Legal Point – 2016 (III)

Cristina Gheorghe: Am ajuns să resimțim de multe ori reținerea pe care magistrații o au în legătură cu noi was last modified: noiembrie 3rd, 2017 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter