Cristina Stroie, Președintele UNPIR Filila Constanța: În calitate de filială-gazdă a acestui eveniment, trebuie să mulțumesc pentru prezență tuturor practicienilor în insolvență

20 sept. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 393

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Cristina Stroie: Vreau să vă mulțumesc foarte mult pentru participarea la aceste eveniment, la Seminarul de Pregătire Profesională a Practicienilor în Insolvență. Ei bine, în calitate de filială-gazdă a acestui eveniment, trebuie să mulțumesc pentru prezență tuturor practicienilor în insolvență, d-lor magistrați care participă în calitate de invitați și, deopotrivă, d-lor avocați, notari și executori care participă, iată, pentru prima dată, în calitate de organizatori alături de filialele București, Constanța și INPPI.

Ei bine, trebuie să mulțumim deopotrivă și Facultății de Drept, dar în principal aș dori să vă spun că ideea aceasta de pregătire profesională comună a avut-o d-na vicepreședinte a UNPIR, d-na Sârboanca Cristina, care este și membru al Filialei Constanța. Îi mulțumim foarte mult.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Ei bine, fiind vorba despre un seminar, bineînțeles că avem ocazia să discutăm liber despre subiecte de confluență, care prezintă, desigur, un interes general și sperăm ca în urma acestui seminar să se răspundă sau măcar să încercăm să răspundem tuturor problemelor cu care noi ne confruntăm și, desigur, sperăm să fie un început în organizarea unor astfel de evenimente și pe viitor.

Vă mulțumesc foarte mult.

Cristina Stroie, Președintele UNPIR Filila Constanța: În calitate de filială-gazdă a acestui eveniment, trebuie să mulțumesc pentru prezență tuturor practicienilor în insolvență was last modified: octombrie 25th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter