CSM a hotărât modificarea art. 21 din Regulamentul privind concediile judecătorilor şi procurorilor

21 iun. 2016
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 764

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 
Actul modificatActul modificatorSumar
Regulamentul privind concediile judecătorilor și procurorilor, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 325/2005
(M. Of. nr. 815 din 8 septembrie 2005; cu modif. ult.)
Hotărârea Plenului CSM nr.
712
modifică: art. 21 alin. (2)
introduce: art. 21 alin. (3)

 

În ședința din 16 iunie, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a hotărât modificarea art. 21 din Regulamentul privind concediile judecătorilor și procurorilor, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 325/2005; cu modif. și compl. ult. (Regulament)

Art. 21 alin. (2) din Regulament

Vechea reglementare

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

În vechea reglementare, art. 21 alin. (2) prevedea faptul că în perioada concediului prevăzut la alin. (1) judecătorii și procurorii au dreptul la o indemnizație stabilită potrivit legii..

Noua reglementare

Potrivit noii reglementări, art. 21 alin. (2) stabilește următoarele:

În perioada concediilor prevăzute la alin. (1) judecătorii și procurorii au dreptul la o indemnizație stabilită potrivit legii”.

 

Art. 21 alin. (3) din Regulament
 

Noua reglementare

 

Potrivit noii reglementări, art. 21 alin. (3) dispune următoarele:

Efectuarea în cursul unui an a concediilor prevăzute la alin. (1) nu afectează nici dreptul la concediul de odihnă pentru anul respectiv, nici durata acestuia”.

 

CSM a hotărât modificarea art. 21 din Regulamentul privind concediile judecătorilor și procurorilor was last modified: iunie 21st, 2016 by Redacția ProLege

Recomandări

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter