CSM. Precizări referitoare la activitatea Grupului de lucru privind „Independenţa financiară a sistemului judiciar. Salarizare magistraţi”

24 nov. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 284

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat al CSM din data de 23 noiembrie 2017, acesta a făcut o serie de precizări referitoare la activitatea Grupului de lucru privind „Independența financiară a sistemului judiciar. Salarizare magistrați”.

Având în vedere solicitarea de mențiuni suplimentare formulată ulterior întocmirii minutei întâlnirii Grupului de lucru privind „Independența financiară a sistemului judiciar. Salarizare magistrați”, din data de 21 noiembrie 2017, potrivit datelor existente până în prezent, anume dispozițiile Legii nr. 153/2017 coroborate cu O.U.G. nr. 47/2017 și nu cu O.U.G. nr. 4/2017, așa cum, din eroare s-a reținut, CSM fiind în măsură să precizeze că, începând cu data de 1 ianuarie 2018, luate strict în considerare numai prevederile actelor normative, acestea nu conțin elemente care să conducă la concluzia existenței unei diminuări salariale pentru judecătorii de la judecătorii, tribunale și curți de apel.

În baza datelor existente, până în prezent, CSM apreciază că nu este în măsură să formuleze concluzii în ceea ce privește toate categoriile profesionale din sistemul judiciar.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Pentru mai multe informații, redăm în continuare și conținutul minutei mai sus-menționate:

 Sursa informației

CSM. Precizări referitoare la activitatea Grupului de lucru privind „Independența financiară a sistemului judiciar. Salarizare magistrați” was last modified: noiembrie 24th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter