Cu privire la înfiinţarea unei noi autorităţi administrative autonome, Autoritatea de Supraveghere Financiară

11 nov. 2014
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2132

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Cu privire la înființarea unei noi autorități administrative autonome, Autoritatea de Supraveghere Financiară was last modified: decembrie 9th, 2014 by Rodica Petrescu

Recomandări

Despre autor:

Rodica Petrescu

Rodica Petrescu

Este doctor în drept - Universitatea Babeş-Bolyai, profesor universitar în cadrul aceleiaşi facultăţi, membru fondator al Asociaţiei române de drept constituţional, membru fondator al Societăţii Academice de Stiinţe Administrative.

Abonează-te la newsletter