Culegere de practică judiciară 2015 – Curtea de Apel Craiova

26 dec. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2107

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Baroul Dolj a pus la dispoziție Culegerea de practică judiciară 2015 – Buletinul jurisprudenței Curții de Apel Craiova.

Aceasta este împărțită în pe următoarele materii: Dreptul civil, Litigii cu profesioniști, Dreptul administrativ și fiscal și Dreptul penal.

Culegerea poate fi descărcată în format PDF de pe site-ul Baroului Dolj.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Sursa informației

Culegere de practică judiciară 2015 – Curtea de Apel Craiova was last modified: decembrie 21st, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter