[Cum a fost] Ziua Justiției – 2017

510       0
2 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 5 (2 votes, average: 3,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Uniunea Juriștilor din România, în parteneriat cu Editura Universul Juridic, a organizat vineri, 7 iulie, sărbătorirea Zilei Justiției.

Momentul a fost găzduit de Hotel Ramada București Majestic, bucurându-se de prezența reprezentanților celor mai importante instituții din sistemul judiciar, alături de personalități marcante și prieteni ai lumii juridice. Evenimentul a fost transmis LIVE pe Facebook si pe site-ul wptest.universuljuridic.ro.

Celebrarea Zilei Justiției în urmă cu 23 de ani s-a făcut ca semn al recunoașterii și prețuirii tuturor categoriilor de profesii juridice și a slujitorilor acestora. Și atunci, ca și acum, s-a plecat de la postulatul că opera de înfăptuirea a justiției este opera tuturor oamenilor legii, alături de magistrați un rol esențial având și partenerii justiției, cei care exercită profesii juridice liberale.

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Discursul inaugural a fost rostit de domnul prof. univ. dr. Ioan Chelaru (Președintele Uniunii Juriștilor din România), după care au fost prezentate alocuțiuni de către:
– Doamna prof. univ. dr. Elena Simina Tănăsescu (Consilier Prezidențial – Departamentul Reformă Instituțională și Constituțională);
– Domnul prof. univ. dr. Mircea Duțu (Directorul Institutului de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu”);
– Domnul prof. univ. dr. Augustin Lazăr (Procuror General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție);
– Domnul Cristian Ban (procuror, Vicepreședintele Consiliului Superior al Magistraturii);
– Domnul av. dr. Gheorghe Florea (Președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România);
– Doamna Laura Badiu (notar, Președinte Camera Notarilor Publici București);
– Domnul Robert Cazanciuc (Președintele Comisiei Juridice din Senatul României);
– Domnul conf. univ. dr. Eugen Huruba (Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești, director al Centrului Național de Pregătire și Perfecționare a Executorilor Judecătorești);
– Domnul Valentin Truțan (Președintele Ordinului Consilierilor Juridici din România);
– Domnul Nic Bălan (Președintele Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență din România).

În finalul întâlnirii, domnul prof. univ. dr. Ovidiu Predescu (Vicepreședinte Uniunea Juriștilor din România, Director al publicațiilor „Dreptul”) a împărtășit câteva gânduri, asigurând totodată și discursul de final al întâlnirii.

[Cum a fost] Ziua Justiției – 2017 was last modified: iulie 11th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter