Cunescu, Balaciu și Asociații va reprezenta deținătorii mărcii DOMO în disputa legală cu CEL.ro

14 nov. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1103

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Casa de avocatură Cunescu, Balaciu și Asociații va reprezenta deținătorii mărcii DOMO și numelui de domeniu DOMO.ro în disputa legală cu CEL.ro.

Începând cu luna iulie a acestui an, clienții online ai DOMO au fost induși în eroare de o practică ilegală a companiei deținătoare a CEL.ro. Astfel, persoanele care au încercat accesarea magazinului din Google, după o simplă căutare a cuvântului „domo”, utilizând acest motor de căutare, erau redirecționați de fapt către site-ul CEL.ro, acesta fiind primul rezultat generat de acest motor de căutare, printr-un link sponsorizat care conținea expresia „domo.ro”.

Această conduită a continuat pe parcursul a mai multor luni, folosindu-se în mod nelegal numele de domeniu DOMO.ro Numele de domeniu a fost utilizat nelegal prin includerea acestuia atât în linkul paginii web http://www.cel.ro/domo, cât și în conținutul acesteia sub forma unui hyperlink care trimite la rândul său la aceeași pagină web a CEL.ro.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

„Pe lângă această practică, tot în luna iulie, compania deținătoare CEL.ro a înaintat o cerere către OSIM pentru a înregistra în mod abuziv marca DOMO, în condițiile în care dreptul de utilizare aparține altei companii. Ca urmare a acestei situații, am demarat, în numele titularului numelui de domeniu, operațiunile legale pentru recuperarea prejudiciului în cazul acțiunilor reprezentanților CEL.ro împotriva DOMO.ro, în spațiul online, dar și în cazul încercării de preluare a mărcii la OSIM”, declară Dinu Petre, partener Cunescu, Balaciu și Asociații.


Despre Cunescu, Balaciu și Asociații

CBA reprezintă în România zona de legal a rețelei internaționale de consultanță NEXIA International, făcând parte și din rețeaua specializata a firmelor de avocati ADVOC International.

 Cunescu, Balaciu și Asociații a fost înființată în anul 1996 de Constantin Cunescu și Alina Anca Balaciu, fiind una dintre primele case de avocatură de business din București. Anul acesta sărbătorește 20 ani de activitate.

Principalele  domenii de activitate ale societății de avocatură se regăsesc în asistența juridică în proiecte mari de investiții și infrastructură, în asistență pentru proceduri de fuziuni și achiziții, precum și în domeniul internetului și al comerțului electronic. Specialiștii de la Cunescu, Balaciu și Asociații acoperă cu soluții eficiente spețe privind proprietatea industrială și drepturile de autor, construcțiile, relațiile de muncă, viața societăților comerciale dar și exproprieri și retrocedări. Detalii pe www.cunescu.ro, www.nexiaromania.ro, www.advoc.com

Cunescu, Balaciu și Asociații va reprezenta deținătorii mărcii DOMO în disputa legală cu CEL.ro was last modified: noiembrie 14th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter