Curs de engleză juridică pe platforma de eLearning a Școlii Naționale de Grefieri

24 iun. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 543

Despre

  • Promoția 2016 a cursanților SNG
  • Cursul de engleză juridică, „English for Legal Purposes”
  • Rolul crescut al grefierului în derularea procedurilor de cooperare judiciară internațională

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Școala Națională de Grefieri anunță începerea unui nou curs de engleză juridică pentru promoția 2016 a cursanților SNG, începând cu luna iunie 2016.

Acest curs a fost inițiat în urmă cu 4 ani, grație parteneriatului semnat cu British Council România, care a pus la dispoziția SNG o serie de materiale de formare în domeniul limbii engleze juridice. Aceste materiale au fost prelucrate de formatorii Școlii sub forma unui curs cu design educațional online, astfel încât cursul se va desfășura la distanță, pe platforma de eLearning a Școlii.

Cursul de engleză juridică, „English for Legal Purposes”, face parte din noua strategie de formare a SNG, orientată spre revalorizarea și restructurarea profesiei de grefier, prin dezvoltarea de abilități teoretice, practice dar și non-juridice, în vederea pregătirii grefierilor ca adevărați profesioniști ai dreptului.

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Având în vedere contextul creat de rolul crescut al grefierului în derularea procedurilor de cooperare judiciară internațională, precum și tendința europeană actuală privind evoluția profesiei de grefier, activitatea de formare profesională a Școlii Naționale de Grefieri este în continuă dezvoltare prin îmbinarea căilor tradiționale cu noile formule educaționale și extinderea noilor tehnologii informaționale în toate segmentele formării.

Sursa informației

Curs de engleză juridică pe platforma de eLearning a Școlii Naționale de Grefieri was last modified: iunie 24th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter