Cursul „Cauzele care înlătură răspunderea penală” – București, 20 februarie 2016

1113       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Sâmbăta, 20 februarie 2016

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

 Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius Teodosiu”

Consilier prof. univ. dr. Mihai Adrian Hotca

Baroul București, în derularea programului de pregătire profesională continuă pe care îl pune la dispoziție gratuit avocaților, va invită sâmbătă, 20 februarie 2016, între orele 10:30-12:30, în Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius Teodosiu”, la cursul cu tema „Cauzele care înlătură răspunderea penală”.

Cursul va fi susținut de către prof. univ. dr. Mihai Adrian Hotca.

Cu privire la tema anunțată, avocații înscriși au posibilitatea să adreseze întrebări lectorului aici.

Înscrierea la curs se realizează prin intermediul aplicației on-line de pe site-ul Baroului București, în limita locurilor disponibile, sub controlul Consiliului Baroului București.

Sursa informației este Baroul București (www.baroul-bucuresti.ro).

Cursul „Cauzele care înlătură răspunderea penală” – București, 20 februarie 2016 was last modified: ianuarie 21st, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter