Cursul „Protecția datelor personale în Uniunea Europeană” (termen-limită: 9 septembrie 2016)

31 aug. 2016
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 770

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Institutul European din România organizează, în perioada 12-13 septembrie 2016, cursul de formare cu tema „Protecția datelor personale în Uniunea Europeană”. Participarea este gratuită, iar termenul-limită de înscriere este data de 9 septembrie a.c.

Obiectivele cursului

Ca urmare a programului de formare, cursanții vor fi capabili:

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
  • să înțeleagă și să definească sau să descrie principalele aspecte referitoare la protecția datelor personale în cadrul Uniunii Europene;
  • să recunoască influenta și efectul politicilor europene la nivel național și să poată acționa în consecință;
  • să înțeleagă limbajul comunitar (eurojargonul) și să utilizeze adecvat terminologia specifică utilizată în domeniul protecției datelor personale.

Cui se adresează

Programul se adresează în special juriștilor și personalului de specialitate din instituții publice, dar și altor funcționari publici sau altor categorii socio-profesionale interesate de acest domeniu.

Diploma de absolvire 

Programul de formare se va finaliza cu un Certificat de participare eliberat de Institutul European din România. Eliberarea Certificatului este condiționată de o frecvență de minim 70 % din durata programului de formare.

Selecția participanților la cursurile gratuite se va face pe principiul „primul venit, primul servit” în limita locurilor disponibile pentru fiecare curs.

Pentru înscrierea la acest curs vă rugăm completați Formularul de înscriere.   

Sursa informației

Cursul „Protecția datelor personale în Uniunea Europeană” (termen-limită: 9 septembrie 2016) was last modified: august 31st, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter