Curtea de Apel București. Comunicat privind ziua de 14.08.2017

10 aug. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 423

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Curtea de Apel București a emis un comunicat prin care informează următoarele:

„Față de dispozițiile art.3 din H.G. nr. 512 din data de 20 iulie 2017 privind stabilirea zilei de 14 august 2017 ca zi liberă, luni (14 august 2017) activitatea Curții de Apel București se va desfășura normal la registratura generală și la Secțiile a VIII-a contencios administrativ și fiscal și a II-a penală, în ceea ce privește ședințele de judecată programate și termenele acordate în această zi în cauzele aflate pe rolul celor două secții.

Celorlalte secții și compartimente ale instanței le sunt aplicabile prevederile art.1 din Hotărârea Guvernului mai sus menționată.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Secțiile penale ale Curții de Apel București vor funcționa după regulile obișnuite ale sărbătorilor legale”.

Redăm mai jos comunicatul:

Sursa informației

 

Curtea de Apel București. Comunicat privind ziua de 14.08.2017 was last modified: august 10th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter