[UPDATE: Rezultate] Curtea de Apel Bucureşti. Examen definitivare personal auxiliar de specialitate (21 decembrie 2017)

28 dec. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 489

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 28 decembrie 2017: Rezultatele obținute de către candidați la examenul pentru definitivarea în funcție, organizat la data de 21 decembrie 2017

Potrivit unui anunț, Curtea de Apel București a dat publicității tabelul privind rezultatele obținute de către candidați la examenul pentru definitivarea în funcție, organizat la data de 21 decembrie 2017.

Astfel, în termen de 48 de ore de la afișarea rezultatelor, candidații nemulțumiți de nota obținută la proba scrisă au putut face contestație, care s-a deps la instanța sau parchetul care a organizat concursul, conform art. 18 din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului sau examenului pentru definitivare în funcție, promovare în grade sau trepte profesionale superioare ori din funcția de grefier cu studii medii în funcția de grefier cu studii superioare, în cadrul aceleiași instanțe ori aceluiași parchet, precum și în funcții de execuție a personalului auxiliar de specialitate la instanțe și parchete superioare, aprobat prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 181/2007, cu modificările și completările ulterioare.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent tabelului privind rezultatele obținute de către candidați, astfel cum a fost publicat de către Curtea de Apel București:

Sursa informației


Curtea de Apel București. Examen definitivare personal auxiliar de specialitate (21 decembrie 2017)

Potrivit unui comunicat, Curtea de Apel București aduce la cunoștință faptul că în data de 21 decembrie 2017, ora 10.00, organizează examenul pentru definitivarea în funcție, respectiv promovarea în gradul/treapta profesională II, a personalului auxiliar de specialitate numit la Curtea de Apel București.

Astfel, examenul se va susține la sediul Curții de Apel București, Splaiul Independenței nr. 5, sector 4.

Personalul auxiliar de specialitate debutant, încadrat la instanțele arondate Curții de Apel București, va susține examenul pentru definitivare în funcție, respectiv promovare în gradul sau treapta profesională II, la instanța la care este numit, conform prevederilor art. 42 din Legea nr. 567/2004 și ale art. 5 din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului ori examenului pentru definitivare în funcție, promovare în grade sau trepte profesionale superioare ori din funcția de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare, în cadrul aceleiași instanțe sau aceluiași parchet, precum și în funcții de execuție a personalului auxiliar de specialitate la instanțe și parchete superioare, aprobat prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 181/2007, cu modificările și completările ulterioare.

Potrivit dispozițiilor art. 4 din Regulament, poate participa la examenul de definitivare în funcție personalul auxiliar de specialitate al instanțelor judecătorești și al parchetelor, încadrat în funcția de debutant, la sfârșitul perioadei de 6 luni de la data încadrării.

Organizarea și desfășurarea examenului din 21 decembrie 2017 va avea loc în condițiile art. 14 și următoarele din Regulamentul aprobat prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 181/2007, cu modificările și completările ulterioare.

Examenul de definitivare pentru personalul auxiliar de specialitate debutant constă într-o probă scrisă cu caracter preponderent practic.

Pentru mai multe detalii, redăm mai jos tematica și bibliografia pentru concurs, astfel cum au fost publicate de către Curtea de Apel București:

Sursa informației

[UPDATE: Rezultate] Curtea de Apel București. Examen definitivare personal auxiliar de specialitate (21 decembrie 2017) was last modified: decembrie 26th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter