Curtea de Apel București. Examen pentru definitivarea în funcţie a personalului auxiliar de specialitate (12 februarie 2018)

12 ian. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 346

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț din data de 12 ianuarie 2018, Curtea de Apel București organizează examen în vederea definitivării în funcție, respectiv promovare în treapta/gradul profesional II, a personalului auxiliar de specialitate numit la Curtea de Apel București.

Examenul se va susține la data de 12 februarie 2018, ora 10.00, la sediul Curții de Apel București, Splaiul Independenței nr. 5, sector 4.

Personalul auxiliar de specialitate debutant, încadrat la instanțele arondate Curții de Apel București, va susține examenul pentru definitivare în funcție, respectiv promovare în gradul sau treapta profesională II, la instanța la care este numit, conform prevederilor art. 42 din Legea nr. 567/2004 și ale art. 5 din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului ori examenului pentru definitivare în funcție, promovare în grade sau trepte profesionale superioare ori din funcția de grefier cu studii medii în cea de grefier cu studii superioare, în cadrul aceleiași instanțe sau aceluiași parchet, precum și în funcții de execuție a personalului auxiliar de specialitate la instanțe și parchete superioare, aprobat prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 181/2007, cu modificările și completările ulterioare.

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Potrivit dispozițiilor art. 4 din Regulament, poate participa la examenul de definitivare în funcție personalul auxiliar de specialitate al instanțelor judecătorești și al parchetelor, încadrat în funcția de debutant, la sfârșitul perioadei de 6 luni de la data încadrării.

Organizarea și desfășurarea examenului din data de 12 februarie 2018 va avea loc în condițiile art. 14 și următoarele din Regulamentul aprobat prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 181/2007, cu modificările și completările ulterioare.

Examenul de definitivare pentru personalul auxiliar de specialitate debutant constă într-o probă scrisă cu caracter preponderent practic.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tematica și bibliografia aferente examenului pentru definitivarea în funcție a personalului auxiliar de specialitate, astfel cum au fost publicate de către Curtea de Apel București:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației

Curtea de Apel București. Examen pentru definitivarea în funcție a personalului auxiliar de specialitate (12 februarie 2018) was last modified: ianuarie 12th, 2018 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter