Curtea de Apel Bucureşti recrutează grefieri (termen-limita: 27 decembrie 2016)

29 Noi 2016
3 voturi, medie: 3,67 din 53 voturi, medie: 3,67 din 53 voturi, medie: 3,67 din 53 voturi, medie: 3,67 din 53 voturi, medie: 3,67 din 5 (3 votes, average: 3,67 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 14078

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Curtea de Apel București organizează  în zilele de 17 ianuarie 2017, ora 10.00 și 19 ianuarie 2017 ora 16.00, concurs pentru ocuparea posturilor vacante de grefier, după cum urmează:

I. Pe durată nedeterminată:

 • Tribunalul Călărași – 2 posturi studii medii.

II. Pe durată determinată:

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
 • Tribunalul București – 1 post studii superioare;
 • Judecătoria Sectorului 3 București – 1 post studii superioare;
 • Judecătoria Sectorului 5 București – 1 post studii superioare;
 • Judecătoria Slobozia – 1 post studii medii.

Organizarea și desfășurarea concursului din zilele de 17 ianuarie 2017, ora 10.00 (proba practică) și 19 ianuarie 2017 ora 16.00 (proba scrisă), va avea loc în condițiile prevăzute de Regulamentul aprobat prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 126/2007, cu modificările și completările ulterioare.

Condițiile pentru înscrierea candidaților la concurs sunt prevăzute de dispozițiile art. 3 din același act normativ, respectiv: au cetățenie română, domiciliul în România și capacitate deplină de exercițiu, nu au antecedente penale, nu au cazier fiscal și se bucură de o bună reputație, cunosc limba română, sunt apte din punct de vedere medical pentru exercitarea funcției, au studii superioare juridice, studii medii sau studii superioare de altă specialitate, posedă cunoștințe de operare pe calculator sau de dactilografiere.

Examinarea candidaților se face prin susținerea unei probe practice eliminatorii de verificare a cunoștințelor de operare pe calculator precum și a unei probe scrise, cu subiecte distincte.

Cererile de înscriere la concurs, împreună cu dosarul de concurs se vor depune la sediul Curții de Apel București – Splaiul Independenței nr. 5, sector 4, mezanin, camera M 01 până la data de 27 decembrie 2016 (inclusiv), în zilele lucrătoare, între orele 9.00 -16.00.

Dosarul va cuprinde următoarele acte:

 1. a) cerere tipizată;
 2. b) actul de identitate (original și copie);
 3. c) diploma de bacalaureat sau, după caz, de studii superioare (original și copie);
 4. d) certificatul de cazier judiciar;
 5. e) certificatul de cazier fiscal;
 6. f) caracterizarea de la ultimul loc de muncă sau, după caz, caracterizarea de la unitatea de învățământ absolvită;
 7. g) datele rezultate din evidența operativă a organelor judiciare;
 8. h) curriculum vitae;
 9. i) adeverință medicală din care să rezulte că este apt pentru exercitarea funcției;
 10. j) chitanța de achitare a taxei de înscriere la concurs (în cuantum de 150 de lei).

Cuantumul taxei de concurs, stabilit prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 169/2016, este de 150 lei și se achită la casieria Curții de Apel București, camera M08.

Accesați:

Tematică și bibliografie, studii superioare

Tematică și bibliografie, studii medii

Cerere înscriere grefier

Lista persoanelor admise să participe la concurs va fi afișată cu 7 zile înainte de concurs.

Sursa informației

 

Curtea de Apel București recrutează grefieri (termen-limita: 27 decembrie 2016) was last modified: noiembrie 28th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter